Vydejte se už zítra na veselé dobrodružství ve hře Miitopia na Nintendo Switch
Již zítra, kdy Miitopia vyjde na konzoli Nintendo Switch, mohou hráči zažít šílené a nepředvídatelné dobrodružství. Vydejte se na cestu obrovským světem a bojujte s nepřáteli na vaší misi za záchranou tváří ukradených darebným Dark Lordem. Hráči si mohou do hlavních rolí vytvořit a obsadit koho chtějí – od odvážných členů družiny připojujících se k výpravě až po velkého padoucha, samotného Dark Lorda.

Nový trailer pro Mario Golf: Super Rush odhaluje seznam postav, nový režim a další novinky
S Mario Golf: Super Rush se série Mario Golf vrací v dosud nejrychlejším pokračování. Hráči se mohou připojit k postavám Mushroom Kingdom v různých režimech pro více hráčů nebo sólo, když se hra 25. června 2021 objeví na Nintendo Switch.

První expanze pro Assassin’s Creed® Valhalla – Wrath of the Druids – vychází už zítra
První velká expanze pro hru Assassin’s Creed® Valhalla s názvem Wrath of the Druids vychází na všechny platformy už zítra. Nové dobrodružství zavede Eivora do okouzlujícího a překrásného Irska, kde společně s hráči bude odhalovat tajemství starověkého kultu druidů Children of Danu. Ponořte se do gaelských mýtů a folklóru, najděte si svou cestu skrz strašidelné lesy i oslnivou krajinu a pomozte gaelským králům sjednotit Irsko.

New Pokémon Snap již v prodeji
Nádherné ostrovy regionu Lental jsou nachystány na příchod fotografů toužících po dobrodružství. Trenéři Pokémonů jsou zváni, aby objevili záhadu fenoménu Illumina ve hře New Pokémon Snap, která je nyní dostupná pro konzole Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite.

Spojte své síly s novou bojovnicí Pyra/Mythra v Super Smash Bros. Ultimate
Seznam bojovníků Super Smash Bros. Ultimate se počátkem měsíce rozrostl o legendární Aegis ze hry Xenoblade Chronicles 2 a její ohnivou a světelnou podobu. Bojovnice Pyra/Mythra je součástí DLC Challenger Pack 9, který rovněž obsahuje novou arénu a vybranou hudbu z Xenoblade Chronicles 2.

Objevte společně zábavný svět Maria v Super Mario 3D World + Bowser's Fury - nyní dostupné na Nintendo Switch
Připojte se k Mariovi, Luigiumu, Princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou Království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, která vychází právě dnes na Nintendo Switch. Osvoboďte Princezny Sprixie i její společníky ve vylepšené verzi titulu Super Mario 3D World a spojte s tím nejmíň pravděpodobným spojencem – Bowserem Jr. – ve zcela novém herním dobrodružství Bowser’s Fury.

Monster Hunter Rise - bezplatná demoverze, nový trailer, více monster a nová oblast
Společnost Capcom během živého přenosu “Monster Hunter Digital Event” představila několik novinek ohledně Monster Hunter Rise, nové hry z legendární a oceňované RPG série Monster Hunter. Hráči mají nyní jedinečnou příležitost vyzkoušet si bezplatnou demoverzi, která je až do konce tohoto měsíce dostupná ke stažení prostřednictvím Nintendo eShop pro Nintendo Switch.

Game & Watch: Super Mario Bros. - klasický systém, který změnil herní historii, je zpět
Původní systém Game & Watch vyšel v Japonsku v roce 1980 a stal se vůbec první handheld konzolí společnosti Nintendo. Nyní mají všichni hráči jedinečnou příležitost osahat si kus historie díky novému vydání Game & Watch: Super Mario Bros., které je v prodeji u vybraných partnerů od dnešního dne.

Proměňte svůj domov v závodní okruh s Mario Kart Live: Home Circuit - již v prodeji na Nintendo Switch
Mario Kart Live: Home Circuit je zcela nové Mario Kart dobrodružství pro konzoli Nintendo Switch využívající AR technologie k překlenutí propasti mezi virtuálním světem Mario Kart a reálným světem tvého obýváku. Mario Kart Live: Home Circuit je v prodeji od dnešního dne a přivádí rychlé a zběsilé závody Mushroom Kingdom k životu, a to díky unikátní kombinaci hraní na obrazovce a fyzických závodů autíček.

Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Switch přináší tři trojrozměrná plošinovková dobrodružství Maria v jedné kolekci již dnes
Prožijte znovu vybraná klasická 3D dobrodružství Maria v kolekci plošinovek Super Mario 3D All Stars, která právě dnes vychází na konzoli Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars nabízí kolekci tří Super Mario her: Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy, všechny vylepšené do HD rozlišení a optimalizované pro Nintendo Switch.