Potrénujte své mozkové závity zábavným způsobem s rodinou i přáteli v Big Brain Academy: Brain vs. Brain na Nintendo Switch
Big Brain Academy: Brain vs. Brain vychází na Nintendo Switch právě dnes! V této nové multiplayerové hře, jež si může zahrát naprosto každý, si hráči vyzkouší hned několik aktivit, které otestují vaší mozkovou kůru i mentální odvahu. Celkově na vás čeká hned pět kategorií: poznávání, zapamatování si, analyzování, počítání a představení si.

Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction vyjde 20. ledna s Buddy Passem
Společnost Ubisoft® oznámila, že Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction vyjde 20. ledna 2022 s cross-play systémem Buddy Pass, který umožní hráčům hrát zdarma společně s plnou podporou funkcí cross-save a cross-progression na platformách Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia a Windows PC skrz Ubisoft Store. Hráči rovněž mohou využít předplatných Ubisoft+ na PC, Stadia a Amazon Luna.

Mario Party Superstars pro Nintendo Switch vychází již dnes
Je čas na party! Mario Party Superstars, klasická kolekce obsahující deskové Mario Party hry z Nintenda 64 a 100 miniher z celé série Mario Party, dnes vychází pro Nintendo Switch.

Konzole Nintendo Switch – OLED Model a hra Metroid Dread dnes vstupují na trh
Nejnovější přírůstek do zařízení z rodiny Nintendo Switch je od dnešního dne k dostání v obchodech. Nintendo Switch – OLED Model má podobné celkové rozměry jako konzole Nintendo Switch, ale větší, živoucí 7palcový OLED displej s výraznými barvami a vysokým kontrastem. Tato nová konzole dává hráčům další možnosti, jak si užít rozsáhlou a stále se rozrůstající knihovnu her pro Nintendo Switch jakkoli a kdekoli si přejí.

WarioWare: Get It Together! právě vychází na konzoli Nintendo Switch
WarioWare: Get It Together! právě vychází na Nintendo Switch – a tentokrát musí hráči pomoci Wariovi a jeho partě projít celým světem mikroher. Poprvé v sérii si fanoušci mohou zahrát za odlišné postavy ze světa WarioWare v různých herních režimech, včetně příběhového režimu, režimu Variety Pack složeného z 10 maniakálních módů, které si můžete vyzkoušet vy a až tři další hráči, a online výzev.

Zapojte svůj důvtip ve hře Big Brain Academy: Brain vs. Brain, která 3. prosince vychází na Nintendo Switch
O letošních svátcích se připravte na pořádnou dávku mozkové námahy během hraní Big Brain Academy: Brain vs. Brain pro Nintendo Switch, nové zábavné party hry pro více hráčů, kterou si může zahrát opravdu každý!

Game Builder Garage pro Nintendo Switch se 10. září objeví v evropských obchodech
Game Builder Garage pro Nintendo Switch, který poprvé vyšel 11. června na Nintendo eShopu, bude od 10. září k dispozici u prodejců v Evropě ve fyzické verzi.

Objevte, kde to všechno začalo ve hře The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, která dnes vychází na Nintendo Switch
Hra The Legend of Zelda: Skyward Sword HD dnes vychází na Nintendo Switch. Link se vydává na cestu do světů mezi mraky i na tajuplný povrch pod nimi, aby zachránil Zeldu, kamarádku z dětství, která se musí postavit svému osudu.

Hra Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je již dostupná pro Nintendo Switch
Vydání očekávané hry Monster Hunter Stories™ 2: Wings of Ruin pro Nintendo Switch™ přináší zcela nové dobrodružství do oceňované a velmi dobře se prodávající série Monster Hunter™. Po úspěchu hry Monster Hunter Rise™ z počátku letošního roku se hráči v Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin naskočí do sedla jako mladý Monster Rider z tropické vesnice Mahana.

Nintendo ve své prezentaci Nintendo Direct E3 2021 odhalilo celou řadu novinek
Při své téměř 40minutové E3 2021 Nintendo Direct videoprezentaci společnost Nintendo ukázala celou řádku nových her, které nás čekají na konzoli Nintendo Switch, přičemž spousta z nich vyjde již letos.