Společnosti LEGO Group a Nintendo povýšily svým partnerstvím legendární stavebnici na novou úroveň
Společnost LEGO Group oznámila partnerství se společností Nintendo, které změní způsob, jakým lidé ve skutečném světě interagují s postavou Super Maria a jak prožívají skutečné stavění LEGO® stavebnice.  Designéři z obou společností spojili síly a stvořili zcela nový druh zážitku, který oživí Super Maria ve světě LEGO® kostiček. K uvedení dojde ještě během tohoto roku.

Z důvodu šíření onemocnění COVID-19 zavádí společnost ConQuest entertainment, a.s. následující opatření:

Nová konzole Nintendo Switch Lite korálové barvy dorazí do Evropy 24. dubna
Konzole určená pro handheldové hraní bude nově dostupná v korálové barvě, společně s již dostupnou žlutou, tyrkysovou a šedou variantou.

Nové informace o hře Animal Crossing: New Horizons odhaleny
Tom Nook má pro své podnikání vážně přirozený talent. Hlavní postavička Animal Crossing série se i tak vymanila ze svého nabitého programu, aby nám ve videoprezentaci osobně představila nejnovější výsledek svého snažení – Nook Inc. Deserted Island Getaway Package. Prezentace podrobně představuje titul Animal Crossing: New Horizons, který si zahrajeme již 20. března pouze na konzoli Nintendo Switch.

Co přináší aktualizace pro Super Mario Maker 2?
Díky aktualizaci se ve hře objeví nový mód Ninji Speedruns a ještě více součástek a nepřátel do úrovní.

Nintendo přináší na gamescom 2019 hry na míru pro každého
Připravte se ode dneška do čtvrtka na Nintendo Presents – sérii podrobných gameplay videí pro již oznámený software, který na Nintendo Switch vyjde v roce 2019

Nintendo představilo široký line-up Nintendo Switch her na rok 2019
Super Mario Maker 2 zahájil sestavu ohlášených titulů, nechybí Pokémon Sword a Pokémon Shield, The Legend of Zelda: Link’s Awakening a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

Nejnovější prezentace Nintendo Direct odhalila nové detaily hry Super Mario Maker 2
Prezentace představila také Nintendo Switch Game Vouchers, exkluzivní novinku, která pomůže členům Nintendo Switch Online ušetřit na digitálním nakupování.

Nová sada Nintendo Labo přináší snadné a dostupné VR hraní
Nintendo Labo: VR Kit je unikátní sadou pro objevování virtuální reality, kterou si rodiny a děti mohou samy postavit.

Super Mario Maker 2 a The Legend Of Zelda: Link’s Awakening vyjdou na Nintendo Switch v roce 2019
Neustávající line-up konzole Nintendo Switch se tento rok rozroste o další nové hry.