V úterý 15. června v 18:00 si nenechte ujít nejnovější Nintendo Direct
Společnost Nintendo uspořádá 15. června v rámci akce E3 svou virtuální videoprezentaci. Zapněte si v 18:00 Nintendo Direct, jenž nabídne okolo 40 minut nových informací o hrách pro Nintendo Switch, které z většiny vyjdou ještě v roce 2021. Hned po skončení Nintedo Direct můžete sledovat na tři hodiny gameplay záběrů z Nintendo Switch her v rámci akce Nintendo Treehouse: Live.

Jsme zachráněni! Díky DC Super Hero Girls: Teen Power, které vychází již zítra na Nintendo Switch
Zapojte se do boje jako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl ve hře DC Super Hero Girls: Teen Power, která vychází zítra na Nintendo Switch.

Nový trailer přibližuje Game Builder Garage
Nejnovější trailer na Game Builder Garage nabízí pohled na interaktivní výuku. Roztomilí Nodoni vám pomohou při vytváření her dle vašeho gusta, které si navíc mohou zahrát hráči po celém světě!

Vydejte se už zítra na veselé dobrodružství ve hře Miitopia na Nintendo Switch
Již zítra, kdy Miitopia vyjde na konzoli Nintendo Switch, mohou hráči zažít šílené a nepředvídatelné dobrodružství. Vydejte se na cestu obrovským světem a bojujte s nepřáteli na vaší misi za záchranou tváří ukradených darebným Dark Lordem. Hráči si mohou do hlavních rolí vytvořit a obsadit koho chtějí – od odvážných členů družiny připojujících se k výpravě až po velkého padoucha, samotného Dark Lorda.

Nový trailer pro Mario Golf: Super Rush odhaluje seznam postav, nový režim a další novinky
S Mario Golf: Super Rush se série Mario Golf vrací v dosud nejrychlejším pokračování. Hráči se mohou připojit k postavám Mushroom Kingdom v různých režimech pro více hráčů nebo sólo, když se hra 25. června 2021 objeví na Nintendo Switch.

První expanze pro Assassin’s Creed® Valhalla – Wrath of the Druids – vychází už zítra
První velká expanze pro hru Assassin’s Creed® Valhalla s názvem Wrath of the Druids vychází na všechny platformy už zítra. Nové dobrodružství zavede Eivora do okouzlujícího a překrásného Irska, kde společně s hráči bude odhalovat tajemství starověkého kultu druidů Children of Danu. Ponořte se do gaelských mýtů a folklóru, najděte si svou cestu skrz strašidelné lesy i oslnivou krajinu a pomozte gaelským králům sjednotit Irsko.

New Pokémon Snap již v prodeji
Nádherné ostrovy regionu Lental jsou nachystány na příchod fotografů toužících po dobrodružství. Trenéři Pokémonů jsou zváni, aby objevili záhadu fenoménu Illumina ve hře New Pokémon Snap, která je nyní dostupná pro konzole Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite.

Spojte své síly s novou bojovnicí Pyra/Mythra v Super Smash Bros. Ultimate
Seznam bojovníků Super Smash Bros. Ultimate se počátkem měsíce rozrostl o legendární Aegis ze hry Xenoblade Chronicles 2 a její ohnivou a světelnou podobu. Bojovnice Pyra/Mythra je součástí DLC Challenger Pack 9, který rovněž obsahuje novou arénu a vybranou hudbu z Xenoblade Chronicles 2.

Objevte společně zábavný svět Maria v Super Mario 3D World + Bowser's Fury - nyní dostupné na Nintendo Switch
Připojte se k Mariovi, Luigiumu, Princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou Království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, která vychází právě dnes na Nintendo Switch. Osvoboďte Princezny Sprixie i její společníky ve vylepšené verzi titulu Super Mario 3D World a spojte s tím nejmíň pravděpodobným spojencem – Bowserem Jr. – ve zcela novém herním dobrodružství Bowser’s Fury.

Monster Hunter Rise - bezplatná demoverze, nový trailer, více monster a nová oblast
Společnost Capcom během živého přenosu “Monster Hunter Digital Event” představila několik novinek ohledně Monster Hunter Rise, nové hry z legendární a oceňované RPG série Monster Hunter. Hráči mají nyní jedinečnou příležitost vyzkoušet si bezplatnou demoverzi, která je až do konce tohoto měsíce dostupná ke stažení prostřednictvím Nintendo eShop pro Nintendo Switch.