Objevte společně zábavný svět Maria v Super Mario 3D World + Bowser's Fury - nyní dostupné na Nintendo Switch
Připojte se k Mariovi, Luigiumu, Princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou Království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, která vychází právě dnes na Nintendo Switch. Osvoboďte Princezny Sprixie i její společníky ve vylepšené verzi titulu Super Mario 3D World a spojte s tím nejmíň pravděpodobným spojencem – Bowserem Jr. – ve zcela novém herním dobrodružství Bowser’s Fury.

Monster Hunter Rise - bezplatná demoverze, nový trailer, více monster a nová oblast
Společnost Capcom během živého přenosu “Monster Hunter Digital Event” představila několik novinek ohledně Monster Hunter Rise, nové hry z legendární a oceňované RPG série Monster Hunter. Hráči mají nyní jedinečnou příležitost vyzkoušet si bezplatnou demoverzi, která je až do konce tohoto měsíce dostupná ke stažení prostřednictvím Nintendo eShop pro Nintendo Switch.

Game & Watch: Super Mario Bros. - klasický systém, který změnil herní historii, je zpět
Původní systém Game & Watch vyšel v Japonsku v roce 1980 a stal se vůbec první handheld konzolí společnosti Nintendo. Nyní mají všichni hráči jedinečnou příležitost osahat si kus historie díky novému vydání Game & Watch: Super Mario Bros., které je v prodeji u vybraných partnerů od dnešního dne.

Proměňte svůj domov v závodní okruh s Mario Kart Live: Home Circuit - již v prodeji na Nintendo Switch
Mario Kart Live: Home Circuit je zcela nové Mario Kart dobrodružství pro konzoli Nintendo Switch využívající AR technologie k překlenutí propasti mezi virtuálním světem Mario Kart a reálným světem tvého obýváku. Mario Kart Live: Home Circuit je v prodeji od dnešního dne a přivádí rychlé a zběsilé závody Mushroom Kingdom k životu, a to díky unikátní kombinaci hraní na obrazovce a fyzických závodů autíček.

Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Switch přináší tři trojrozměrná plošinovková dobrodružství Maria v jedné kolekci již dnes
Prožijte znovu vybraná klasická 3D dobrodružství Maria v kolekci plošinovek Super Mario 3D All Stars, která právě dnes vychází na konzoli Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars nabízí kolekci tří Super Mario her: Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy, všechny vylepšené do HD rozlišení a optimalizované pro Nintendo Switch.

Hyrule Warriors: Age of Calamity vyjde 20. listopadu exkluzivně na konzoli Nintendo Switch
Století před událostmi The Legend of Zelda: Breath of the Wild se odehrála událost známá jako Great Calamity. Království Hyrule bylo ponořeno do temnot, zničeno zlou silou, která navždy vše změnila. Ikdyž se o Great Calamity hráči dozvídají už v The Legend of Zelda: Breath of the Wild pro Nintendo Switch, zatím neměli šanci zažít, co se stalo před touto katastrofickou událostí… tedy až do teď.

Nový trailer na 51 Worldwide Games nabízí pohled na širokou nabídku her, herních stylů i módů
Hráči si mohou udělat pohodlí se svými přáteli či rodinou a užít si různorodou kolekci nadčasových klasik v titulu 51 Worldwide Games,  který dorazí 5. června na konzoli Nintendo Switch a jenž je v tuto chvíli již dostupný pro pre-load. Od starověkých stolních her až po moderní klasiky, od odpočinkových karetních her k rychlým sportovním hračko-hrám, tato kolekce obsahuje hry, které formovaly kultury po celém světě.

Nový Nintendo Direct Mini představil širokou nabídku her, které můžeme v tomto roce na Nintendo Switch očekávat
Nintendo během své nejnovější Nintendo Direct Mini video prezentace nastínilo, na jaké hry se v roce 2020 na Nintendo Switch můžeme těšit – některé z nich si však zahrajeme ještě dnes! Ve videu jsme mohli vidět rozsáhlá RPG Xenoblade Chronicles: Definitive Edition a BRAVELY DEFAULT II, znělé klasiky Borderlands, XCOM 2 či BioShock, které se na Nintendo konzoli objeví vůbec poprvé, předělávky oblíbených titulů Burnout Paradise Remastered a Panzer Dragoon: Remake nebo tituly pro občasné i zaryté hráče Good Job!, 51 Worldwide Games a Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons nyní dostupný na Nintendo Switch
Nadešel čas vytvořit si svůj jedinečný ostrov, který vám bude milým úkrytem kdykoliv a kdekoliv. V Animal Crossing: New Horizons, který dnes vychází na Nintendo Switch, poletíte na opuštěný ostrov, abyste na něm vybudovali svůj vlastní ráj. Zažijte opravdový život ostrovana plný tvoření, poznávání a customizace.

Prezentace Indie World představila více než 20 nových indie titulů, které si na Nintendo Switch zahrajeme ještě letos
Nintendo v nové Indie World prezentaci odhalilo rozsáhlou nabídku indie titulů, které můžeme v roce 2020 na konzoli Nintendo Switch očekávat. Ve výčtu nechybí jedinečná plošinovka Blue Fire, akční RPG Baldo, nejnovější dílo tvůrců No Man’s Sky (studio Hello Games) The Last Campfire nebo pokračování úspěšných titulů PixelJunk Eden 2 a Exit the Gungeon – poslední zmíněný na Nintendo Switch nainstalujeme ještě dnes.