Nintendo otevírá nové možnosti, jak tvořit, hrát  a objevovat vydáním Nintendo Labo
Vyzkoušejte Nintendo Labo, novou sérii interaktivních možností tvořit, hrát a objevovat navrženou k inspiraci, jak kreativních myslí tak hravých srdcí. V Evropě je dostupné právě ode dneška. Společně s konzolí Nintendo Switch*, soupravy Nintendo Labo nabízí nástroje a technologie k samostatnému vytváření výtvorů, hraní si s nimi a odhalování, jak Nintendo Switch mění nápady ve skutečnost.

Nová video série odhaluje detaily Toy-Con Garage  módu pro Nintendo Labo
Nové video ukazuje různé způsoby, jak používat vstupy a výstupy zvané “uzly”, pro vytvoření úplně nových vynálezů.

Bezplatná aktualizace pro Super Mario Odyssey je nyní dostupná ke stažení
Tato aktualizace přináší novou minihru Balloon World, nové kostýmy a filtry pro režim focení

Ty nejlepší Splatoon 2 týmy z celé Evropy si to v boji o slávu a čest rozdají ve Švýcarsku 31. března
Během Polymangy také proběhne speciální Splatoon 2 koncert, kde se představí i Off the Hook

Nintendo nesnižuje otáčky ani v roce 2018: Dark Souls, Donkey Kong, Kirby a Mario Tennis Přichází na Nintendo Switch
Aktualizace přináší nové postavy a obsah do hitovek jako Super Mario Odyssey, Mario + Rabbids Kingdom Battle a Pokkén Tournament DX.

Pokémon Crystal pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS bude do-stupný na Nintendo eshopu již 26. ledna 2018
Ve stejný den vyjde také New Nintendo 2DS XL Pikachu Edice.

Úžasná vědkyně dr. Coylová se přidává do ringu Arms v novém updatu
Unikátní bojová hra vítá už pátou novou postavu a ohlašuje další Party Crash event, který se odehraje na samém konci letošního roku.

Celosvětové prodeje konzole Nintendo Switch  přesáhly 10 miliónů
Nová domácí herní konzole společnosti Nintendo překračuje důležitý milník za pouhých devět měsíců.

Bayonetta 3, The Legend of Zelda DLC a další novinky odhaleny během The Game Awards
Další titul do Bayonetta série nyní ve vývoji exkluzivně pro Nintendo Switch, zatímco původ-ní Bayonetta a Bayonetta 2 vyjdou již 16. února na konzoli Nintendo Switch; The Champi-ons'  Ballad DLC pro The Legend of Zelda Breath of the Wild nyní dostupné.

Arms Party Crash víkend
Nový online event pro ARMS se vrací už tento týden a přináší nové hlavní zápasníky stejně jako mnoho bonusů.